Anmeldelse Madkundskab
0   263

Fysisk aktivitet og vægt

Informationshæfte fra Danisco Sugar

Fakta<p>28 sider</p><br /><p>Materialet kan gratis downloades på www.perspektiv.nu eller rekvireres hos Danisco Sugar, telefon 3266 2570</p><br /><p>Forlag: Dafolo</p>

"Fysisk aktivitet og vægt" indeholder den nyeste viden om forskning inden for overvægt, fysisk aktivitet og sukker. Materialet er egnet for alle, der er interesserede i og arbejder med ernæring og sundhed. Hovedområderne er som følger: Energibalance, herunder energiregulering og forbrænding af kulhydrater, fedt og protein, samt energitæthed, det vil sige energiindholdet vurderet i forhold til en fødevares vægt. Sund kost, herunder de otte kostråd. Sukkers betydning for blandt andet overvægt og diabetes, herunder kulhydraters betydning for appetitreguleringen. Fysisk aktivitets betydning for sundheden samt anbefalinger om fysisk aktivitet.

Artiklen fortsætter under banneret

Den lille bog er tænkt som supplerende materiale til undervisning i folkeskolens ældste klasser og for elever på social- og sundhedsuddannelser. Der er en lang række grafer og tabeller, som kan anvendes direkte i undervisningen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.341 andre er allerede tilmeldt