Anmeldelse Natur/teknologi
0   353

www.skolefisk.dk

Fakta<p>Forlag: Foodmarketing</p>

Materialet fra Skolefisk er dels it-baseret på www.skolefisk.dk, dels fysisk baseret i form af tryksager og fiskeplakater og dels praktisk baseret i form af fiskekasser, der blandt andet indeholder redskaber og røgeovn, som udlånes til skolerne via Københavns Kommunes undervisningscentral.

Artiklen fortsætter under banneret

Undervisningsprojektet er gennemført med støtte fra Fødevareministeriet og EU som led i projektet "Fisk 2 gange om ugen", og resultaterne fra samarbejdet med børne- og ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune stilles nu til rådighed for alle landets skoler.

På hjemmesiden har lærere og elever adgang til undervisningsvejledningen til hjemkundskab. Fiskebranchen og Københavns børne- og ungdomsforvaltning har i et tæt samarbejde udviklet de nye tværfaglige undervisningsmaterialer til brug i hjemkundskab og natur/teknik. Lærerne Ida List Larsen og Ole Poulsen, Holbergskolen, har sammen med lærere fra andre skoler været tæt knyttet til projektet. Det omhandler desuden plakater med fiskens anatomi og fiskearter, en temakasse med udlån til skolerne, opskrifter og netværk til fiskehandlere.

Resultatet er godt, og skolerne har for første gang fået et lærerbaseret undervisningsmateriale om fisk og skaldyr, som binder undervisningen sammen fra fiskens liv i havet til tilberedning i hjemkundskabstimerne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.604 andre er allerede tilmeldt

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
799 andre er allerede tilmeldt