Anmeldelse

Børnenes bolsjebog

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu er den her, emnebogen til "Lav din egen bolsjebutik"! Et væld af opskrifter på alle de kendte bolsjer, gamle såvel som nye, fyldte og flerfarvede bolsjer.

Bolsjefremstillingen er gennemgået med trin for trin-fotos i bogen, altså opbygget meget pædagogisk. Bogen er desuden delt op i kapitler med lette og svære opskrifter og opskrifter på sure, søde, hotte og cremede bolsjer. Der er ikke brugt nogen form for kunstige eller syntetiske tilsætningsstoffer, og der er så vidt muligt anvendt vegetabilske råvarer.

Bolsjefremstilling kræver en bestemt teknik og rigtige redskaber. Bogen giver anvisning på, hvor tingene kan købes. Selv om forfatteren lægger op til, at børn selv kan eksperimentere, bør der dog være en voksen hjælper til stede.

Bogens flotte layout, glatte papir og gode farver virker indbydende. Den vil absolut med sin overskuelighed være egnet til brug i folkeskolens emneundervisning og er ligeledes en flot gavebog.