Anmeldelse Madkundskab
0   133

Børnenes bolsjebog

Fakta<p>Forfatter: Pia Krøyer</p><br /><p>ISBN: 87-567-8022-2</p><br /><p>149 kroner, 56 sider</p><br /><p>Forlag: Forlaget Olivia</p>

Nu er den her, emnebogen til "Lav din egen bolsjebutik"! Et væld af opskrifter på alle de kendte bolsjer, gamle såvel som nye, fyldte og flerfarvede bolsjer.

Artiklen fortsætter under banneret

Bolsjefremstillingen er gennemgået med trin for trin-fotos i bogen, altså opbygget meget pædagogisk. Bogen er desuden delt op i kapitler med lette og svære opskrifter og opskrifter på sure, søde, hotte og cremede bolsjer. Der er ikke brugt nogen form for kunstige eller syntetiske tilsætningsstoffer, og der er så vidt muligt anvendt vegetabilske råvarer.

Bolsjefremstilling kræver en bestemt teknik og rigtige redskaber. Bogen giver anvisning på, hvor tingene kan købes. Selv om forfatteren lægger op til, at børn selv kan eksperimentere, bør der dog være en voksen hjælper til stede.

Bogens flotte layout, glatte papir og gode farver virker indbydende. Den vil absolut med sin overskuelighed være egnet til brug i folkeskolens emneundervisning og er ligeledes en flot gavebog.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
730 andre er allerede tilmeldt