Debat

Dilettantisk drilleri

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Er det dilettantisk drilleri, der præger redaktionen, når den forkorter Vagn Madsens debatindlæg i Folkeskolen nummer 47?

I samme spalte oven over Vagn Madsens meget forkortede indlæg bringes for øvrigt et uforkortet og længere »Tak for morgenbrød«-indlæg fra en tillidsrepræsentant fra Stensved til kollegerne på Stege Skole, og det er åbenbart meget vigtigt for medlemsbladet at bringe.

Årsagen til at forkorte Madsens indlæg kan efter min mening ikke være pladsmangel, da redaktionen på næste side har en tegning, der fylder mere end halvdelen af siden, og på de foregående sider fylder genoptrykte artikler i miniformat næsten en halv side. Samtidig bringes der på side 19 hele fem ens billeder af Christian Nissen. Et personbillede må være nok for læseren, og over en halv side kunne disponeres til anden side.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Sluttelig savner jeg stadig DLF's årsregnskab 2003 og 2004 i bladet. Der har ellers i tidens løb været plads nok, og bladet plejer da også at bringe det. Hvornår kommer det?

Svar

Redaktionen prioriterer mangfoldigheden, og Vagn Madsen skriver hver uge et debatindlæg. Desuden forbeholder redaktionen sig »altid ret til at forkorte«, som der står på debatsiderne. Endvidere har alle mulighed for at skrive indlæg uden begrænsninger på folkeskolen.dk's netdebat.

Kay Astrup Christensen, redaktionssekretær, Folkeskolen

Ved en beklagelig fejl har foreningens regnskaber for 2003 og 2004 ikke været offentliggjort i Folkeskolen før i dette nummer.

Se regnskabet side 42-43

Elo Nisted, viceøkonomichef, DLF