Debat

Ministeriet løbet tør for gåsefjer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvilken himmelråbende arrogance! Skolefolk, der har brug for hurtigt at kunne orientere sig om specifikke detaljer i gældende lov om folkeskolen, kan ikke bruge den lov, der under betegnelsen »gældende lov« er tilgængelig på Undervisningsministeriets egen hjemmeside til formålet. Vi henvises til selv at tjekke, om den pågældende paragraf skulle være berørt af en af de 166 nummererede ændringer, der har fundet sted i form af fem lovpakker det sidste halvandet år. Og vi skal tilmed være taknemmelige for, at det overhovedet kan lade sig gøre, forstår man på ministeriets ansvarlige kontorchef Ole Hvilsom Larsens udtalelser til journalisten på folkeskolen.dk. Kontorchefen mener, at eneste tænkelige alternativ er, at skolefolket selv kan få lov at rode rundt i hele den sidste hyldemeter af Lovtidende. Den tanke, at loven i et elektronisk informationssamfund løbende kunne opdateres, ligger helt uden for embedsmandens forestillingsevne. Som han siger: »... Vi kan ikke skubbe alt til side for at lave en lovbekendtgørelse«. Kan han da slet ikke høre, at han lige så godt kunne sige, at ministeriet er løbet tør for gåsefjer, pergament eller trækpapir?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS