Debat

Underlig børne- og kulturformand

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er en underlig formand, Henrik Larsen, KL's børne- og kulturudvalg har fået. Ifølge Folkeskolen nummer 46 beskyldte han mig for at »true med at lave kommuneskolen om til en statsskole« på KL's »Folkeskolesamling 2006« i Odense.

Ved samme lejlighed underholdt han festdeltagere med, at det er problematisk at have en undervisningsminister, der ikke har gået i folkeskolen.

Begge dele er fri fantasi for ikke at sige usandt. Der er nogen, der måske gerne ser en øget statslig centralisering af skolen. Jeg gør ikke.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg har tværtimod foreslået KL at øge det kommunale selvstyre.

Hvad angår den anden usandhed kan jeg oplyse, at jeg fejrer jubilæum med mine gamle klassekammerater på folkeskolen i Gråsten til sommer.

Hvad går der af KL's børne- og kulturudvalgsformand? Er KL blevet en politisk forening til nedgørelse af de ministre, man hævder, man gerne vil samarbejde med?