Debat

Discountelevplan

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skoleleder Ulla Hansen har i sidste nummer af Folkeskolen skrevet et eksempel på en discountelevplan, der overhovedet ikke lever op til lovens krav. Den omhandler for eksempel kun et par udvalgte fag, selvom loven udtrykkeligt kræver, at den skal handle om alle fag. Den behandler endvidere kun ganske få udvalgte aspekter af undervisningen og på ingen måde »alle aspekter af undervisningen«, som loven kræver. Kan Ulla Hansen imidlertid få alle vores overordnede til at skrive under på, at de vil lade sig nøje med det, hun foreslår, skal jeg nok lade være med at minde nogen om, at loven kræver noget ganske andet. Hvis Ulla Hansen så tilmed kunne få ministeren til at skrive loven om, så den passer til hendes elevplan, vil det hele være på plads.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler