Anmeldelse

12 kvikke film om livets gang på en avis

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret
Ekstra Bladet prøver, som alle andre aviser, at profilere sig over for skoleeleverne. Med dvd'en "12 kvikke film om livets gang på en avis" giver Ekstra Bladet sit bud på, hvordan man kan få eleverne i tale. Filmene varer fra 2,25 til 9,54 minutter og indeholder hurtige spot om, hvad Ekstra Bladet er, og hvordan avisen bliver produceret. Filmene er fyldt med hurtige klip og effekter, der - på en underholdende måde - uden tvivl vil fange de unges opmærksomhed. Effekten vil efter min mening dog ringe af, hvis alle filmene vises på én gang; de skal doseres.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Filmene er underholdende, men også anmassende, hvilket fint passer til Ekstra Bladets profil, og det er klart en smagssag, om man finder dvd'en brugbar i sin medieundervisning.

"12 kvikke film om livets gang på en avis" kan ikke stå alene, men sammen med fagbøger om medierne og andre avisers undervisningsmaterialer vil det være muligt at lave en god og bredspektret medieundervisning, der giver eleverne indsigt i dagens mediebillede.
Powered by Labrador CMS