Debat

Testning eller ej

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Angående en interessant artikel i Folkeskolen nummer 40, »Da testningen gik amok«. Der er for det første en faktuel fejl. Tony Blair og hans New-labour overtog først regeringsmagten i maj 1997, så der kan ikke have været en undervisningsminister fra New-labour i 1996, som der står i artiklen. Det er umuligt.

Vedrørende den generelle diskussion om test. Jeg har lige læst, at på en top 50 over verdens bedste universiteter er mere end to tredjedele fra England eller USA.

Testning af børn eller ej. Det må sige noget om en vis kvalitet af engelsk/amerikansk uddannelsespolitik. Vi har jo for eksempel ikke fået udryddet den sociale arv eller hvad? Det er nok det, der er ved at gå op for Danmark og de øvrige lande i EU.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler