Anmeldelse

Hvem gider være Norma(l)?

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tja! Barbara Cartland i en moderne udgave. Den 27-årige musikstuderende, lidt kiksede og buttede Norma fra Århus hører en sang i radioen og falder totalt for dens australske sanger. Overbeviser sig selv om, at han kun venter på hende, og nupper en flyver til Down Under. Klarer sig igennem med job og bolig, møder sangeren og finder ud af, at han bare (for)bruger pigerne, men lige før hun slukøret vender hjem, møder hun den virkelige helt, der fortjener hendes kærlighed - sangens forfatter og i øvrigt sangerens bror. Og de levede lykkeligt . En temmelig usandsynlig historie, man vist ikke skal spørge for meget ind til.

Indholdet vil givet tiltrække læsere, men sprogligt fungerer den kun indimellem. Den er skrevet vanvittig langsomt og detaljeret - "Hen til kommoden og tilbavs igen". Teksten fuser ud, og læseren mister gejsten.

Bogen sælges på, at forfatteren kun er 18 år, og ret skal være ret. Det er godt gjort af en 18-årig, men hun kunne fortjene bedre rådgivning. Der er bestemt evner at bygge på, så budskabet til forfatter og forlag kunne være: Prøv igen og vær lidt mere kritisk.

Målgruppen er piger på en 13-14 år.