Anmeldelse Skønlitteratur
0   127

Hvem gider være Norma(l)?

Fakta<p>Forfatter: Kirsten Carlsen</p><br /><p>ISBN: 87-91718-26-0</p><br /><p>189 kroner, 167 sider</p><br /><p>Forlag: Forlaget Facet</p>

Tja! Barbara Cartland i en moderne udgave. Den 27-årige musikstuderende, lidt kiksede og buttede Norma fra Århus hører en sang i radioen og falder totalt for dens australske sanger. Overbeviser sig selv om, at han kun venter på hende, og nupper en flyver til Down Under. Klarer sig igennem med job og bolig, møder sangeren og finder ud af, at han bare (for)bruger pigerne, men lige før hun slukøret vender hjem, møder hun den virkelige helt, der fortjener hendes kærlighed - sangens forfatter og i øvrigt sangerens bror. Og de levede lykkeligt . En temmelig usandsynlig historie, man vist ikke skal spørge for meget ind til.

Artiklen fortsætter under banneret

Indholdet vil givet tiltrække læsere, men sprogligt fungerer den kun indimellem. Den er skrevet vanvittig langsomt og detaljeret - "Hen til kommoden og tilbavs igen". Teksten fuser ud, og læseren mister gejsten.

Bogen sælges på, at forfatteren kun er 18 år, og ret skal være ret. Det er godt gjort af en 18-årig, men hun kunne fortjene bedre rådgivning. Der er bestemt evner at bygge på, så budskabet til forfatter og forlag kunne være: Prøv igen og vær lidt mere kritisk.

Målgruppen er piger på en 13-14 år.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.245 andre er allerede tilmeldt