0   101

Årets børnebogsforfatter

28. oktober modtog forfatter Trine May Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris 2006. I dommernes begrundelse hed det blandt andet:

»Trine May har en fin næse for litteratur - også børnelitteratur - og formidling. Det giver sig specielt udtryk i valget af tekster, hvor hun på en god, kreativ og fantasifuld facon kombinerer gamle og nye tekster. Og så har Trine May en helt igennem uimponeret holdning til, hvad der kan lade sig gøre. I hendes univers er alt bare muligt!«

Artiklen fortsætter under banneret

Trine May får prisen for bøgerne »Eventyrlige Fortællinger«, »Fantastiske Fortællinger«, »Gyselige Fortællinger« og »Kanongode Fortællinger«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen