Anmeldelse

www.styrligedithandicap.dk

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Styr lige dit handicap" er en talemåde og navnet på en meget spændende hjemmeside med undervisningsmateriale til alle folkeskolens klasser og en lang række forskellige fag. Her er det muligt selv at sammensætte sit materiale efter klassetrin, fag/tværfag og emner.

Fagene kan for eksempel være billedkunst, dansk, idræt og samfundsfag i en eller anden kombination. Læringskategorierne i materialet kan så videreinddeles i oplevelse, indsigt, produkter og opgaver. Der er rigtig mange sider, og det tager lang tid at sætte sig ordentligt ind i det hele, men heldigvis er der gjort meget for at lette overblik og fokus ved at lave forskellige søgekriterier, alt efter hvilket klassetrin og fag man har til rådighed.

Yderligere er der til læreren nogle sider med forskellige studieteknikker som for eksempel logbog, samtaleformer, sprog, læsning af forskellige tekstgenrer og produktformer, så der er rigeligt at arbejde med for både dansk, billedkunst, idræt og samfundsfag. Det er et vigtigt emne, som skolen selvfølgelig også bør tage sig tid til i en travl hverdag, for det er nyttig viden at lære at omgås anderledes mennesker med forståelse og tolerance.