Vinterferie i Kina med Folkeskolen

Oplev Beijings store seværdigheder og den spændende kinesiske hverdag med Folkeskolen 10.-18. februar og 17.-25. februar 2007

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I skolernes vinterferie udbydes - kun til Folkeskolens læsere - to rejser til Kina. Befolkningen fejrer netop det kinesiske nytår, mens de to grupper er i Kina.

Deltagerne kommer til at vandre på Den Kinesiske Mur og gå på Den Himmelske Freds Plads, vi besøger Den Forbudte By, Sommerpaladset, Himlens Tempel, Byplanmuseet, Maos Mausoleum, Ming-gravene, Beijing-operaen og en masse andre seværdigheder.

Den kinesiske hverdag kommer vi blandt andet til at opleve ved besøg i en lokal landsby og i en gade, en såkaldt hutong, i Beijing.

Vi bor på et godt turistklassehotel med en central beliggenhed.

Turen ledes af en Albatros-rejseleder med indgående kendskab til Kina.

Fakta om rejserne

Afrejse lørdagene den 10. og 17. februar 2007 fra Kastrup (provinstilslutning kan tilkøbes).

Hjemkomst søndagene den 18. og 25. februar.

Prisen per person i dobbeltværelse er henholdsvis 8.990 kroner og 8.490 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 990 kroner.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS2. Dag til dag-programmet findes på www.folkeskolen.dk

Med i prisen

Flyrejse København-Beijing tur/retur med SAS og Lufthansa, måltider på flyet, alle flyskatter og -afgifter, transport, udflugter og entreer jævnfør program, dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide, indkvartering på godt, centralt turistklassehotel, morgenmad dagligt, frokost dag to, tre, fem og seks, middag dag to, tre, fire, fem og otte.