Debat

En god skolestart

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det går rigtig godt i børnehaveklasserne. DLF har i en ny undersøgelse, udført af analysefirmaet Epinion, konstateret, at forældre stort set er tilfredse med deres børns skolestart. Fundamentet er solidt og giver et godt afsæt til undervisningen, sådan står der i Folkeskolen nummer 29-33.

Vi er som børnehaveklasseledere rigtig glade for at få ros, især fra forældrene.

Det er let at få den opfattelse, at DLF måske sætter knap så stor pris på os. Videre i Folkeskolen oplyses der i »DLF orienterer«, hvilket løntrin lærere/børnehaveklasseledere starter på.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Børnehaveklasseledere begynder på løntrin 25 og lærere på løntrin 28, efter otte år er der op til 3.000 kroners forskel per måned.

Det er ganske enkelt ikke muligt at nå samme løntrin som lærerne.

Det må da være noget, DLF skal have med til næste lønforhandling. Så vidt mig bekendt betaler vi samme kontingent som lærerne.

Powered by Labrador CMS