Debat

Billigere specialundervisning

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Svar til Lotte Lange (Folkeskolen nummer 26-28).

Det er meget fint, at det indgår i drøftelserne omkring sammenlægningen mellem S81 og DLF, at »der arbejdes på at sikre den bedst mulige styrke og opmærksomhed på specialundervisningen«. Det skyldes vel ikke S81, at foreningen viser os denne interesse, eller hvad?

Jeg så gerne, at denne interesse gav sig til kende ved nogle markeringer til gavn for specialundervisningen. Markeringer på bekostning af den udvikling, der udspringer direkte fra regeringen, hvor det klart er tilkendegivet, at der ønskes en billigere specialundervisning i Danmark, uanset at de handicappede får amputeret dele af deres udviklings- og livsperspektiv gennem kvalificeret specialundervisning.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det her handler om velfærdsreformer på bekostning af de svage og om at nedtone muligheder for, at lærerne kan sikre kvaliteten af deres undervisning.