0   105

Afrikanske eventyr

Moussa Diallo er dansk-malinesisk musiker, forfatter og eventyrfortæller. Sammen med sit band rejser han rundt i Norden og optræder for børn med showet »Der var engang ...«. Showet indeholder både musik, dans og gode historier, som drager børnene ind i den afrikanske eventyrverden. I forbindelse med showet har han også udgivet en eventyrbog og en cd med sange til eventyrene. Fra september turnerer Moussa Diallo på flere skoler med start i Århus-området. Han kan også opleves til Århus Festuge, hvor han optræder i Bruuns Galleri den 3. september. Moussa Diallo støtter Børnefondens arbejde i Mali gennem skolekoncerter og salg af sin eventyrbog og cd.

Artiklen fortsætter under banneret

Læs mere på www.moussadiallo.com


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks