Debat
0   144

Til medlemmer i fraktion 4

Undertegnede blev den 17. maj 2006 valgt til delegeret for fraktion 4, Roskilde Amt. Formålet med valget er årsmødet den 19.-20. september 2006 på Skarrildhus.

Da ovennævnte møde efter min mening ikke er repræsentativt for antallet af medlemmer i amtet, fik jeg tanken om at henvende mig til jer gennem vort medlemsblad.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er jo ikke ligegyldigt, hvad et sådant møde indeholder, og da jeg helst skal tale på medlemmernes vegne, vil det være mere tilfredsstillende, hvis der kom tilkendegivelser fra flere af kredsenes medlemmer.

Hvis I ligger inde med ideer, tanker eller problemer, som I mener hører hjemme på et fraktion 4-møde, så er der nu mulighed for at give udtryk for sine holdninger.

Lad mig give et par eksempler på sager, som kan tænkes at interessere:

Kontingent for pensionister. Ved vi nok om, hvad vort kontingent bruges til?

Folkepensionen. Der tales om ændringer. Den er en del af pensionen. Det kunne ramme os.

Hvordan kommunikerer vi med hinanden? Folkeskolen vil jo ikke give os en speciel side.

Hvad skal vi bruge fraktion 4 til?

Hvad forventer du af fraktion 4?

Får vi nok ud af at være medlem af Statspensionisternes Centralforening?

Skal vi i det hele taget være med?

Jeg har her nævnt nogle sager, som kunne være af interesse, måske har du flere ting, som du ønsker til debat, eller du har en anden vinkel på det ovennævnte.

Du har muligheden nu, hvis du vil have indflydelse på din egen forening.

Ring (5752 2125 - 2014 4525) - skriv (Kaj Meyland, Stenhøjparken 27, 4140 Borup) eller mail (kmeyland@mail.dk) til nedenstående.

Svar

Nej, fraktion 4 kan - ligesom andre fraktioner og grupper - ikke få en speciel side i bladet. Folkeskolen er for alle medlemmer.

Men i Net-debat på www.folkeskolen.dk kan vi åbne et separat debatforum om og for seniorer og pensionister, hvis det ønskes. På folkeskolen.dk er debatten åben hele døgnet, og der er ingen omfangsbegrænsninger, som der er i bladet.

Thorkild Thejsen, chefredaktør, Folkeskolen/folkeskolen.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ