Anmeldelse Letlæsning
0   303

Vulkaner

Fakta<p>Forfatter: Staphanie Turnbull</p><br /><p>ISBN: 87-626-0772-8</p><br /><p>Oversætter: Anette Hellemann</p><br /><p>Illustrator: Andy Tudor</p><br /><p>148 kroner, 32 sider</p><br /><p>Serie: Små fakta</p><br /><p>Forlag: Forlaget Flachs</p>

Artiklen fortsætter under banneret

Voldsomme vulkaner i udbrud er altid fascinerende at betragte, men dog bedst på behørig afstand, hvilket der i denne bog gives rig mulighed for. I denne lille bog fortælles i store træk, både hvad vulkaner er, og hvordan de dannes, både de over- og undersøiske af slagsen. Med så få sider til rådighed, som tilfældet er her, skulle man tro, at det måtte være vanskeligt at komme omkring et så stort emne. Alligevel har forfatterne formået at få så meget med, at man som læser føler sig rimelig godt informeret. Dog kan det undre, at Island kun nævnes med en enkelt sætning, skønt landet er kendt for den store vulkanske aktivitet, som mange rejser til for at opleve på nærmere hold. Teksten er skrevet i et særdeles letlæseligt sprog, ligesom den også er fyldt med gode billeder og illustrationer, der klart og tydeligt viser, hvad de skal. På forlagets hjemmeside kan hentes opgaver til bogen, hvilket gør den særdeles velegnet til begyndende faglig læsning tidligt i skoleforløbet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.406 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.097 andre er allerede tilmeldt