Anmeldelse Engelsk
0   285

Pet Shop

Fakta<p>Forfatter: Signe S. Rye</p><br /><p>ISBN: 87-23-01841-0</p><br /><p>Teksthæfte: 62,50 kroner, 32 sider </p><br /><p>Cd: 186,25 kroner, 21 minutter</p><br /><p>Serie: Wings Freestyle</p><br /><p>Forlag: Alinea</p>

Artiklen fortsætter under banneret

Ifølge Undervisningsministeriets Fælles Mål skal børnene i 3. og 4. klasse beskæftige sig med nære og genkendelige emner som for eksempel dyr. Af denne og andre årsager er det derfor en rigtig god ide at inddrage kæledyr i engelskundervisningen på dette niveau. Det kan gøres på forskellig vis, men en af måderne kunne være et emnearbejde om dyr, hvor man så kunne anskaffe sig materialet "Pet Shop", som er velegnet til 3. og 4. klasse.

Materialet består af en emnebog, som er rigt illustreret med flotte fotografier, fine tegninger og fikse collager. Bogens handling foregår blandt andet i en fiktiv dyrehandel ejet af den venlige hr. Walker, der sælger mange forskellige kæledyr til børn og voksne. Vi får et kort indblik i både farlige og ufarlige kæledyrs liv og ejernes oplevelser med samme.

Bogen er en del af "Wings Freestyle"-serie, som lægger stor vægt på, at eleverne skal læse, lege, spille, tegne og beskrive forskelle og ligheder. Materialet giver eleverne gode muligheder for at "læse korte, sprogligt helt enkle tekster om dagligdags emner" og "skrive enkle ord, udtryk og sætninger inden for nære og genkendelige emner som familie og interesser" (Trinmål efter 4. klasse).

Jeg synes også, at man bør anskaffe sig den tilhørende cd, hvorpå al bogens tekst er indspillet af engelsktalende børn og voksne. Hermed forøges elevernes chancer for gennem lytning at styrke deres grundlæggende ordforråd om dette spændende emne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.532 andre er allerede tilmeldt