DLF får kommunikationschef

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

DLF's forretningsudvalg har foreslået, at foreningen ansætter en kommunikationschef for at styrke lærernes og folkeskolen stemme i offentligheden og for at sikre, at der bliver arbejdet langsigtet med foreningens kommunikationsstrategi. Hovedstyrelsen gav sin fulde opbakning til forslaget.

»Vi skal have en person, der er ansvarlig for, at vi hele tiden tænker to-tre år frem i tiden i forhold til vores strategi«, sagde Anders Bondo Christensen.

Stillingen slås op i nær fremtid og besættes hurtigst muligt.

Peter Hess-Nielsen spurgte, om Folkeskolen er en del af foreningens kommunikationsstrategi og kritiserede det nyeste blad, hvor kredsformændene på side 4 refereres for én holdning til elevplaner, mens formanden for pædagogisk udvalg refereres for en anden holdning side 12.

»Ja, svarede Anders Bondo, »Folkeskolen er en del af vores strategi. Det kan man for eksempel se i det spændende temanummer, som lige er udsendt«.

»Men«, fortsatte han, »bladet har redaktionel frihed, og det skal det fortsat have. Det er afgørende, at vi fastholder uafhængigheden for at sikre, at vi har et blad, som medlemmerne og andre gider læse«.

Formanden understregede, at politikerne ikke skal bestemme, hvad der skal stå i bladet.

»Men vi har hvert år dialogmøder med redaktøren, hvor vi drøfter bladets udvikling«, sagde han.

lkp@dlf.org