Anmeldelse Dansk
0   294

www.digitalretstavning.dk

Fakta<p>Introduktionspris indtil 1. september 2006: Årligt skoleabonnement: 299 kroner - plus ni kroner per elev i overbygningen </p><br /><p>Efter 1. september: 499 kroner i grundbeløb og 20 kroner per elev i overbygningnen</p><br /><p>Forlag: Gyldendal</p>

Dette internetprodukt indeholder 20 online-retstavningsprøver til 8. og 9. klasse. De ligner til forveksling folkeskolens retstavningsprøver i både opbygning og sværhedsgrad. Forskellen ligger i, at oplæsningen til prøverne er indlæst og skal høres gennem headphones, og at de automatisk bliver rettet på nettet. Herefter får eleven tilbagemeldingen om fejl på besvarelsen, der så kan udskrives med henblik på efterbehandling med læreren.

Digital retstavning er et godt alternativ til de traditionelle diktater og kan anbefales som supplement til undervisningen i retstavning. Gratis afprøvning af en af de digitale retstavningsprøver kan hentes på www.digitalretstavning.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
16.401 andre er allerede tilmeldt