Debat
0   133

Svar til Ballerups lærere

Svar til John Jensen (Folkeskolen nummer 20): Jeg deler absolut ikke Ballerup Lærerforenings formands opfattelse af, hvordan udviklingen i vore folkeskoler vil komme til at udforme sig.

Jeg håber fortsat, at det er en fælles opgave at få dagligdagen til at gå op i en højere enhed, så vi fortsat skaber nogle fælles gode rammer for undervisningen og forberedelsen hertil. Det er klart, at der vil blive skruet ned for blusset, når vi skal spare 28 millioner kroner, men det bør ikke få den konsekvens, at vi ikke burde kunne finde nogle fælles løsninger til at få arbejdsdagen til fortsat at være rimelig af hensyn til både personale og elever.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er derfor, vi lægger op til forhandling med lærerne. Vi har valgt at fastholde muligheden for kommuneakkorder og skoleakkorder i det omfang, som vi plejer. Derfor er der stadig mulighed for at finde gode, fleksible løsninger for lærerne i deres daglige arbejde. Men det er klart, at lærerne skal bidrage til løsning af Ballerups store økonomiske problemer.

Derfor har vi besluttet, at de skal undervise mere svarende til 30 timer om året inklusive forberedelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ