Debat

Svar til Ballerups lærere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Svar til John Jensen (Folkeskolen nummer 20): Jeg deler absolut ikke Ballerup Lærerforenings formands opfattelse af, hvordan udviklingen i vore folkeskoler vil komme til at udforme sig.

Jeg håber fortsat, at det er en fælles opgave at få dagligdagen til at gå op i en højere enhed, så vi fortsat skaber nogle fælles gode rammer for undervisningen og forberedelsen hertil. Det er klart, at der vil blive skruet ned for blusset, når vi skal spare 28 millioner kroner, men det bør ikke få den konsekvens, at vi ikke burde kunne finde nogle fælles løsninger til at få arbejdsdagen til fortsat at være rimelig af hensyn til både personale og elever.

Det er derfor, vi lægger op til forhandling med lærerne. Vi har valgt at fastholde muligheden for kommuneakkorder og skoleakkorder i det omfang, som vi plejer. Derfor er der stadig mulighed for at finde gode, fleksible løsninger for lærerne i deres daglige arbejde. Men det er klart, at lærerne skal bidrage til løsning af Ballerups store økonomiske problemer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Derfor har vi besluttet, at de skal undervise mere svarende til 30 timer om året inklusive forberedelse.