Anmeldelse Engelsk
0   139

The Pirate Handbook

Fakta<p>Forfatter: Una Stewart</p><br /><p>ISBN: 87-23-01843-7</p><br /><p>Bog: 32 sider, 62,50 kroner </p><br /><p>Cd: 232,81 kroner</p><br /><p>Serie: Wings FreeStyle</p><br /><p>Forlag: Alinea</p>

"The Pirate Handbook", som kan anvendes i engelskundervisningen i 4. klasse, er medvirkende årsag til, at min barndoms drømme om dristige pirater og barske sørøvere blev genopfrisket for en kort stund. Materialet er velegnet til et kortere emnearbejde, hvor eleverne skal samle viden om mange forskellige aspekter af piraters liv og levned. Vi får også en beskrivelse af berømte sørøvere og deres kendteste tilholdssteder.

Artiklen fortsætter under banneret

Materialet er meget varieret, der er blandt andet mulighed for at læse, lytte og synge sørøversange. Det er også en rigtig god ide, at forfatteren har medtaget en opskrift på beskøjter, som eleverne selv kan bage. Stoffet præsenteres på en indbydende og inspirerende måde, som giver eleverne lyst til at arbejde med emnet. Bogen er fint glosseret, og som afslutning på emnet er der rig lejlighed til at benytte forskellige præsentationsformer som for eksempel drama, sang og tegneserier.

Hvis man i øvrigt har brug for gode ideer til arbejdet, kan man downloade et gratis eksemplar af lærervejledningen på forlagets hjemmeside. Det vil desuden nok være tilrådeligt at anskaffe sig den tilhørende cd, hvor alle bogens tekster er indspillet. Her kan man også høre bogens fine sange og ekstra lytteøvelser.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
5.600 andre er allerede tilmeldt