Anmeldelse Samfundsfag
0   267

Peru - og naboer i Andes

Fakta<p>Forfatter: Peter Bejder og Kim Boye Holt</p><br /><p>ISBN: 87-7702-443-5</p><br /><p>237,50 kroner, 48 sider</p><br /><p>Serie: Go Global - bog og net</p><br /><p>Forlag: Geografforlaget</p>

Bogen er særdeles velopbygget og indbydende og giver fra start læserne mange værdifulde oplysninger om Peru og forholdene omkring landet; for eksempel bjerge, klima, folk, kultur og sprog. Teksten bliver fint støttet af gode illustrationer og billeder, der sætter kapitlernes oplysninger i en overskuelig kontekst. Bogen har også integreret en netdel, der dog kræver, at man har licens hos Geografforlaget, hvor man kan få supplerende oplysninger. "Peru - og naboer i Andes" er så spækket med gode fakta, at bogen sagtens kan bruges alene uden netdelen.

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen kan bruges i geografi og samfundsfag i overbygningen, men skal også anbefales til skolebibliotekerne, hvor elever, der arbejder med geografiske rapporter om landet, kan have stor glæde af bogen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.343 andre er allerede tilmeldt

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.440 andre er allerede tilmeldt