Anmeldelse

Peru - og naboer i Andes

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bogen er særdeles velopbygget og indbydende og giver fra start læserne mange værdifulde oplysninger om Peru og forholdene omkring landet; for eksempel bjerge, klima, folk, kultur og sprog. Teksten bliver fint støttet af gode illustrationer og billeder, der sætter kapitlernes oplysninger i en overskuelig kontekst. Bogen har også integreret en netdel, der dog kræver, at man har licens hos Geografforlaget, hvor man kan få supplerende oplysninger. "Peru - og naboer i Andes" er så spækket med gode fakta, at bogen sagtens kan bruges alene uden netdelen.

Bogen kan bruges i geografi og samfundsfag i overbygningen, men skal også anbefales til skolebibliotekerne, hvor elever, der arbejder med geografiske rapporter om landet, kan have stor glæde af bogen.

Powered by Labrador CMS