For 25 år siden

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Resolution fra ekstraordinær kongres

Danmarks Lærerforenings kongres forsamlet til ekstraordinært møde i København den 6. maj 1981 konstaterer, at regeringen ikke har vist vilje til gennem den nødvendige omlægning af lærernes tjenestetid at bidrage til en løsning af folkeskolens og lærernes yderst alvorlige problemer.

Kongressen må på det skarpeste protestere imod, at regeringen på denne måde tilsidesætter sit arbejdsansvar over for folkeskolens lærere.

Endvidere må kongressen med dyb beklagelse konstatere, at regeringen på denne måde også tilsidesætter sit ansvar over for folkeskolen.

I konsekvens af regeringens dybt beklagelige holdning må Danmarks Lærerforening for sit vedkommende fralægge sig ansvaret for udviklingen i folkeskolen og som organisationspart fortsat kæmpe for, at folkeskolen tilføres de nødvendige resurser til en omlægning af lærernes tjenestetid.

Folkeskolen nummer 20, maj 1981 (nødudgave på grund af typografstrejken)

Powered by Labrador CMS