Anmeldelse

Livsfarlig lejrskole

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Monsterjægerne Oliver, Hakan, Marcus, Sofie og Luna har gang i nye kampe mod sære væsener.

Oliver har pligt til at jage monstre, fordi han har fået evnen til det. En arv fra sin farfar, der tidligere i det skjulte var spøgelsesjæger - nu en temmelig handlekraftig beboer på et plejehjem.

I denne bog er monsterjægerne på lejrskole i et område, hvor der netop er fundet en mand dræbt af et stort dyr med skarpe tænder. Og hurtigt bliver de fem klar over, at noget meget uhyggeligt befinder sig ude i skoven. Så langt så godt. Resten er noget "langt ude".

Persongalleriet består i øvrigt af klassekammeraten og blærerøven Philip, der prøver at snøre Olivers udkårne med sin rolle i et temmelig tåbeligt teaterstykke, som forældrene pludselig dukker op for at se. En vanvittig forælder, der for sjov kidnapper en elev for at gøre natløbet mere spændende. To utålelige lærere - der tilmed bliver enige om lige i en bisætning at sige til Oliver, at de har besluttet at sende ham til psykologsamtaler, fordi han tror på varulve og lignende. Farfar, der pludselig tager en handicaptransport til lejrskolen for at overrække en varulvepistol.

Selvfølgelig må Oliver til slut med hjælp fra vennerne tage kampen med varulven, for det er nemlig en sådan, der huserer på egnen.

Historien er ikke rigtig spændende. Den er for forudsigelig og tager sig selv for højtideligt.

Aldersgruppe 9-12 år.

Powered by Labrador CMS