Anmeldelse Skønlitteratur
0   170

Livsfarlig lejrskole

Fakta<p>Forfatter: Jacob Weinreich</p><br /><p>ISBN: 87-21-02533-9</p><br /><p>149 kroner, 120 sider</p><br /><p>Serie: Monsterjægerne</p><br /><p>Forlag: Borgen</p>

Monsterjægerne Oliver, Hakan, Marcus, Sofie og Luna har gang i nye kampe mod sære væsener.

Artiklen fortsætter under banneret

Oliver har pligt til at jage monstre, fordi han har fået evnen til det. En arv fra sin farfar, der tidligere i det skjulte var spøgelsesjæger - nu en temmelig handlekraftig beboer på et plejehjem.

I denne bog er monsterjægerne på lejrskole i et område, hvor der netop er fundet en mand dræbt af et stort dyr med skarpe tænder. Og hurtigt bliver de fem klar over, at noget meget uhyggeligt befinder sig ude i skoven. Så langt så godt. Resten er noget "langt ude".

Persongalleriet består i øvrigt af klassekammeraten og blærerøven Philip, der prøver at snøre Olivers udkårne med sin rolle i et temmelig tåbeligt teaterstykke, som forældrene pludselig dukker op for at se. En vanvittig forælder, der for sjov kidnapper en elev for at gøre natløbet mere spændende. To utålelige lærere - der tilmed bliver enige om lige i en bisætning at sige til Oliver, at de har besluttet at sende ham til psykologsamtaler, fordi han tror på varulve og lignende. Farfar, der pludselig tager en handicaptransport til lejrskolen for at overrække en varulvepistol.

Selvfølgelig må Oliver til slut med hjælp fra vennerne tage kampen med varulven, for det er nemlig en sådan, der huserer på egnen.

Historien er ikke rigtig spændende. Den er for forudsigelig og tager sig selv for højtideligt.

Aldersgruppe 9-12 år.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.236 andre er allerede tilmeldt