Anmeldelse Natur/teknologi
0   177

Den lille pony / Den lille hund / Den lille kat / Det lille marsvin

Fakta<p>Forfatter: Christian Marie / Héléne Mondtarde / Anne Royer</p><br /><p>ISBN: 87-627-0766-3 / 87-627-0767-1 / 87-627-0774-4 / 87-627-0781-7</p><br /><p>Oversætter: Leif Schack-Nielsen</p><br /><p>168 kroner, 23 sider</p><br /><p>Serie: Hvem er du?</p><br /><p>Forlag: Forlaget Flachs / Forlaget Flachs / Forlaget Flachs / Forlaget Flachs</p><br /><p>Oversætter: Leif Schack-Nielsen</p><br /><p>168 kroner, 23 sider</p><br /><p>Serie: Hvem er du?</p><br /><p>Oversætter: Leif Schack-Nielsen</p><br /><p>168 kroner, 23 sider</p><br /><p>Serie: Hvem er du?</p><br /><p>Oversætter: Leif Schack-Nielsen</p><br /><p>168 kroner, 23 sider</p><br /><p>Serie: Hvem er du?</p>

Både hunde, marsvin, katte og ponyer er dyr, der interesserer rigtig mange børn, så der er ingen tvivl om, at denne nye serie af bøger nok skal blive et hit hos mange.

Artiklen fortsætter under banneret

I bøgerne beskrives de nævnte dyrs levevis så godt og grundigt, som de relativt få sider giver mulighed for. Dog har forfatterne alligevel formået at få så tilpas meget med, at man som læser føler sig godt informeret. Teksten er skrevet i et letlæseligt sprog, ligesom der også er mange gode billeder og tegninger til at bryde siderne op, så bogen ikke bliver for uoverskuelig for den utrænede læser at komme igennem. Som en lille sjov ting er der på en del af siderne et lille spørgsmål med tre svarmuligheder. Svaret findes øverst på de efterfølgende sider. I de tre af bøgerne findes der bagi en kort vejledning til, hvorledes man skal forholde sig, hvis man gerne vil holde dyret som kæledyr. Dette skal nok interessere de fleste og i hvert fald give masser af diskussioner ved middagsbordene rundt om.

Bøgerne i denne serie er lækre og indbydende at gå til og kan varmt anbefales i undervisningssammenhænge fra omkring 2. klasse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.466 andre er allerede tilmeldt