Anmeldelse

Den lille pony / Den lille hund / Den lille kat / Det lille marsvin

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Både hunde, marsvin, katte og ponyer er dyr, der interesserer rigtig mange børn, så der er ingen tvivl om, at denne nye serie af bøger nok skal blive et hit hos mange.

I bøgerne beskrives de nævnte dyrs levevis så godt og grundigt, som de relativt få sider giver mulighed for. Dog har forfatterne alligevel formået at få så tilpas meget med, at man som læser føler sig godt informeret. Teksten er skrevet i et letlæseligt sprog, ligesom der også er mange gode billeder og tegninger til at bryde siderne op, så bogen ikke bliver for uoverskuelig for den utrænede læser at komme igennem. Som en lille sjov ting er der på en del af siderne et lille spørgsmål med tre svarmuligheder. Svaret findes øverst på de efterfølgende sider. I de tre af bøgerne findes der bagi en kort vejledning til, hvorledes man skal forholde sig, hvis man gerne vil holde dyret som kæledyr. Dette skal nok interessere de fleste og i hvert fald give masser af diskussioner ved middagsbordene rundt om.

Bøgerne i denne serie er lækre og indbydende at gå til og kan varmt anbefales i undervisningssammenhænge fra omkring 2. klasse.

Powered by Labrador CMS