Anmeldelse
0   189

Fucking 14 / Fridas første gang

Fakta


Titel
Fucking 14 / Fridas første gang


Instruktion: Christina Rosendahl, Charlotte Sachs Bostrup Fucking 14: Varighed: 22 minutter Fridas første gang: 36 minutter

En lille film om Cecilie på 14, der er forkælet og spiller sej og sexet. Hun er frustreret over at være uskyldig og trænger sig på til søsterens gymnasiefest, hvor hun flirter vildt med søsterens kæreste, men han afviser hende. I stedet kaster hun sig over hans kammerat, der da meget gerne vil, men da han vil slikkes, opdager hun sine grænser og tuder. Søsteren får den irriterende lillesøster med hjem.

Artiklen fortsætter under banneret

Interessant som oplæg til en snak om, hvordan man skal være forsigtig med at lægge op til noget, man i virkeligheden ikke har spor lyst til.

I filmen "Fridas første gang" er Frida og veninden 16 år. De vil prøve "det" nu og stadser sig op til scoretur på Københavns barer. De møder søde unge fyre, men Frida går målrettet efter en ældre børsmæglertype, som hun da også efter megen pinlig påtrængenhed kommer i seng med - og det var så det. Næste morgen står hun stille op og lister af - var det bare det, hun ville?

Et oplæg til en snak om første gang.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen