Anmeldelse

Fucking 14 / Fridas første gang

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En lille film om Cecilie på 14, der er forkælet og spiller sej og sexet. Hun er frustreret over at være uskyldig og trænger sig på til søsterens gymnasiefest, hvor hun flirter vildt med søsterens kæreste, men han afviser hende. I stedet kaster hun sig over hans kammerat, der da meget gerne vil, men da han vil slikkes, opdager hun sine grænser og tuder. Søsteren får den irriterende lillesøster med hjem.

Fakta:

Titel: Fucking 14 / Fridas første gang

Interessant som oplæg til en snak om, hvordan man skal være forsigtig med at lægge op til noget, man i virkeligheden ikke har spor lyst til.

I filmen "Fridas første gang" er Frida og veninden 16 år. De vil prøve "det" nu og stadser sig op til scoretur på Københavns barer. De møder søde unge fyre, men Frida går målrettet efter en ældre børsmæglertype, som hun da også efter megen pinlig påtrængenhed kommer i seng med - og det var så det. Næste morgen står hun stille op og lister af - var det bare det, hun ville?

Et oplæg til en snak om første gang.

Powered by Labrador CMS