Sommerferie på Yangtze-floden

En unik Kina-rundrejse til Shanghai og på Yangtze-floden 23.-31. juli med Folkeskolen og Albatros

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så er Folkeskolen klar med en sommerrejse for læserne. Igen er Albatros travel teknisk arrangør. Målet er metropolen Shanghai og krydstogt på Yangtze. Rejsegruppen vil udelukkende bestå af Folkeskolens læsere og eventuelle ledsagere.

Vi kommer på et fantastisk krydstogt op ad verdens tredjelængste flod. Sejlturen er med det absolut bedste selskab på Yangtze - det amerikanskejede krydstogtsselskab Victoria Cruises.

Vi flyver direkte med SAS til Shanghai - en eksotisk by med en historie ud over det sædvanlige. Fra 1930'ernes boheme-by, Østens Paris, til kommunismens hovedsæde - og nu en af verdens mest driftige storbyer. Høje skyskrabere står side om side med huse i kolonistil, fra tiden da byen var under britisk, fransk og amerikansk styre.

Inden sejladsen på Yangtze besøger vi den smukke by Suzhou med de mange kanaler, også kaldet Østens Venedig. Her produceres Kinas bedste silke, og byen er verdenskendt for sin traditionelle havekunst.

Vores firedages krydstogt begynder i Yichang, og undervejs mod vest til Chongqing standser vi hver dag og tager på udflugter. Blandt andet med besøg ved et nyt dæmningsprojekt, som forventes færdigt i 2008. De berømte Tre store Kløfter passeres.

Fakta om rejsen

Søndag 23. juli, klokken 16.30, mødetid i Kastrup Lufthavn, og mandag 31. juli lander vi igen i Kastrup klokken 18.40. Rejsen bestilles hos Albatros på telefon 3698 0000. Prisen per person i dobbeltværelse/dobbeltkahyt er 11.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse på hotel er 690 kroner. Tillæg for enkeltværelse og enekahyt er 2.490 kroner. Prisen inkluderer: Fly København-Shanghai tur/retur med SAS, dansk rejseleder og kinesisk lokalguide, transport, udflugter og entréer ifølge program. Gode turistklassehoteller og udvendige kahytter på førsteklasses krydstogtsbåd. Helpension og bidrag til Rejsegarantifonden.