Anmeldelse Skønlitteratur
0   157

Svartvatnet

Fakta<p>Forfatter: Bodil Sangill</p><br /><p>ISBN: 87-564-587-4</p><br /><p>99,95 kroner, 126 sider</p><br /><p>Forlag: Lohses Forlag</p>

En norsk dreng, Magnus, har set søslangen, men må gå alene med sin hemmelighed. Han bliver nemlig drillet i skolen og tilrettevist af sin mor, hvis han snakker om sit syn. Han og moderen får feriebesøg af en dansk familie. De to danske børn indvies ret hurtigt i Magnus' oplevelse. Nu følger så de tre børns hemmelige sondering af alt det med søslangen. De kommer da også ud for spændende og farlige eventyr. Alt ender godt i familiens skød. I sidste ende viser de voksne sig at være børnenes forstående forbundsfæller.

Artiklen fortsætter under banneret

Mere eller mindre behændigt indgår historier om kristentro, Gud og skaberværk. Den lille roman er velfortalt, dens missioneren forholdsvis diskret. Det med at tro gælder også forholdet til søslangen! Bogen kan læses af nysgerrige, læselystne piger på mellemtrinet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.934 andre er allerede tilmeldt