Anmeldelse Engelsk
0   180

Practical English 2

Fish, Chips and Peas

Fakta<p>280 kroner, 47 sider</p><br /><p>Årsabonnement: 780 kroner for fire blade og cd'er</p><br /><p>Forlag: Forlag Malling Beck</p>

Tidsskriftet "Practical English", som er beregnet som supplerende materiale til engelskundervisningen i 3.-6. klasse, er nu udkommet med sit nye temanummer "Fish, Chips and Peas" om mad. Materialet er en god blanding af forskellige genrer, heriblandt sjove og søde historier, dialoger, sange, chants, rim og remser.

Artiklen fortsætter under banneret

Efter en kort introduktion, der fortæller om forskellige slags mad i Storbritannien, hører vi for eksempel om, hvordan man kan kombinere produktionen af sandwich med rigtig god indlæring. Der er også gode forslag til arbejdet med madpyramiden ved hjælp af flashcards og sange.

Eleverne får via dialoger og rim om mad mulighed for at indlære relevante dele af ordforrådet, men jeg tror nu, at det er specielt historien "Den enorme Roe" og skuespillet "Hr. Ulvs pandekager" med deres indbyggede gentagelser og leg, der appellerer til børn.

Materialet fuldendes af en medfølgende cd, hvorpå teksterne er indspillet. Heraf findes sangene både i en læst, en sunget og en playbackversion.

Der er ingen tvivl om, at "Practical English" er meget inspirerende og kan give gode ideer til, hvordan temaet kan leges ind i videbegærlige elever.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.599 andre er allerede tilmeldt