Debat

Lån en rigtig betjent

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 11 skrev skoleleder Ulla Hansen i en kommentar, »Du er nok skide sur i dag«, at hun ikke accepterer, at »medarbejderne opfører sig aggressivt, uanset hvilken behandling de udsættes for« - hvilket for mig at læse betyder, at hun har sat straffelovens bestemmelser om »nødværge« og »selvforsvar« ud af kraft på sin skole, så gravide kolleger må lægge mave til slag og spark og alle andre medarbejdere henvises til at »vende den anden kind til«. Har den lokale tillidsrepræsentant/sikkerhedsrepræsentant virkelig accepteret det?

Hvorfor lader hun ikke sin viceinspektør foretage anmeldelse af overtrædelserne af stopforbuddet i stedet for at stå og gøre sig latterlig ved at pege på et skilt. Hvorfor anmoder man ikke det lokale politi om udlån af betjente til varetagelse af politiopgaver i stedet for at anvende ukvalificeret arbejdskraft?

Og så snakker hun om »læreres professionelle udfordringer«.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler