Debat

Uklogt lederskab

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 11 skriver skoleleder Ulla Hansen i en kommentar, »Du er nok skide sur i dag«, om de retningslinjer, Skovvangskolen i Glostrup har udarbejdet i forbindelse med forældres grænseoverskridende adfærd over for lærerne.

Retningslinjerne lyder ganske fornuftige og kan forhåbentlig være med til at give lærerne en lidt tryggere dagligdag.

Hun skriver også: »Uanset hvilken behandling hendes medarbejdere bliver udsat for, accepterer hun ikke, at medarbejderen opfører sig aggressivt«.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

En så bastant og unuanceret udmelding er ikke befordrende for et bedre og tryggere internt arbejdsmiljø på Skovvangskolen og strider i virkeligheden mod de intentioner, der må have været i forbindelse med udarbejdelsen af skolens ovennævnte retningslinjer.

Det er ikke betryggende for medarbejderne, at skolelederen tilsyneladende først bakker op om medarbejderen, når lærerens reaktion, efter nærmere undersøgelse fra hendes side, er vejet og vurderet som værende af ikke aggressiv karakter.

Om igen, Ulla, din udmelding er både urimelig og uklog over for dine medarbejdere.

Powered by Labrador CMS