Debat
0   102

Demokratisk høredag

Den 30. januar indkaldte foreningen samtlige tillidsfolk til stormøde i Odense. Det blev en dejlig dag på to måder. For det første havde arrangementet et klart budskab, vi fik tydeliggjort problemerne. For mig blev det en særlig dag. Jeg frygtede, da jeg tog af sted, at med så mange mennesker ville jeg nok endnu en gang ikke kunne høre, hvad der blev sagt.

Jeg har i flere år deltaget i kongresser og møder af mange arter i DLF-regi og konstateret, at lydforholdene mange steder er rimeligt dårlige. Teleslyngerne fungerer ikke ordentligt, hvis der overhovedet er nogen, eller lyden forsvinder i dårlig rumklang.

Artiklen fortsætter under banneret

I Odense fungerede lyden, jeg kunne høre alt fra min plads, slappe af og helt koncentrere mig om indholdet, det var en herlig oplevelse. Jeg var igen deltager i »Demokratiet«, tak for det. Jeg kan så håbe, at det ikke var en enlig glad svale, men at man i fremtiden virkelig vil stille krav til lydforholdene, der hvor man holder sine samlinger.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ