Debat

Vi må slå hælene i

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har et ganske kort spørgsmål til alle medarbejderne i folkeskolen. Hvor længe skal vi blive ved med at finde os i, at regeringen pålægger os flere og flere administrative opgaver, samtidig med at de kritiserer os for ikke at være sammen med børnene? Jeg tænker selvfølgelig på kravet om, at vi nu skal til at udarbejde handleplaner for hver enkelt elev. Er det ikke på tide, at vi slår hælene i og kræver, at sådanne ekstra arbejdsopgaver honoreres med 532 kroner per udarbejdet handleplan per medarbejder. Hvis den er så vigtig, så må man også være parat til at betale for den. Brugerbetaling er vel helt i tråd med regeringens politik.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS