Debat

Stem på Greta Jørgensen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er udskrevet valg af kongresdelegerede for fraktion 4. Greta Jørgensen, Rødovre, er en af kandidaterne. Som stiller for Greta Jørgensen skal jeg på det varmeste anbefale, at medlemmer af fraktion 4 sætter alle deres stemmer på Greta. Som formand for seniorgruppen i Rødovre Lærerforening har Greta på ganske få år formået at få en pensionistforening til at køre på skinner på både det kulturelle og ikke mindst det fagpolitiske område. Som tidligere tillidsrepræsentant brænder Gretas hjerte især for det fagpolitiske område. Som noget nyt afholdes der nu faglige møder i seniorgruppen, hvor medlemmerne af fraktion 4 diskuterer fagpolitiske problemstillinger, som vedrører denne gruppe. I en tid, hvor lokale løndannelser er med til indirekte at udhule tjenestemandspensionen, er det vigtigt at vælge kongresdelegerede, som vægter det fagpolitiske højt. Dette er Greta Jørgensen garant for, så sæt jeres stemmer på Greta Jørgensen. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at medlemmer af fraktion 4 afgiver deres stemmer, så de kongresdelegerede får et solidt valggrundlag at arbejde videre på.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS