Debat

Tid til nye kræfter

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har de sidste seks år været delegeret for pensionisterne, fraktion 4, og nu har jeg besluttet mig for at holde op. Det er på tide at give plads til nye kræfter.

Derfor vil jeg her udtrykke min store tak til alle, som har støttet og opmuntret mig gennem årene. Uden jer havde det ikke været så nemt at følge med i, hvilke tanker der rører sig ude i kredsene. Den inspiration, som jeg har fået mange steder fra, har været en væsentlig del af mit arbejdsgrundlag. Uden et bredt bagland går det ikke.

Jeg går naturligvis ikke af uden at sørge for en efterfølger, som jeg har stor tillid til vil fortsætte arbejdet på bedste vis, og jeg anbefaler på det varmeste, at I stemmer på Greta Jørgensen, som er gammel kredsformand fra Rødovre. Greta og jeg har arbejdet sammen om fraktion 4's problemer i lang tid, og jeg overlader trygt Greta hvervet som delegeret.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Derfor: Giv alle jeres stemmer og jeres støtte til Greta Jørgensen.