DLF's hovedstyrelse
0   321

Champagnestemning om sammenslutning

DLF, Formidlerne og Speciallærerforeningen af 1981, S81, har nu sikret det nødvendige grundlag for at gå videre med den proces, der sigter mod en sammenslutning af de tre foreninger fra 1. januar 2007. Det blev fejret med champagne og gulerodsstave ved en reception 7. februar, få timer efter at DLF's hovedstyrelse havde givet sit tilsagn.

»Vi er klar over, at der er et stykke vej endnu. Blandt andet skal vi have løst mange praktiske spørgsmål, men vi har fået bekræftet, at vi har en fælles vilje til at blive til én organisation«, sagde DLF's formand Anders Bondo Christensen og henviste til den gode stemning på forhandlingsmøderne.

Artiklen fortsætter under banneret

»Vi skal også have samarbejdet til at fungere på medlemsniveau, så man også lokalt finder ud af, at vi har meget tilfælles«, understregede han.

S81's formand, Leif Sort, var enig.

»Hver gang vi samles for at diskutere fremtidens organisation, så dukker der nye, spændende perspektiver op for dette samarbejde, som vi i Speciallærerforeningen i hvert fald tror skaber mange muligheder for en øget styrke, for en større mangfoldighed og dermed en større kompetence i den organisation, vi forhåbentlig får«, sagde han.

Også Ulla Maria Mortensen ser lyst på fremtiden.

»Det sammenlægningsprojekt skal vi være med i, tænkte jeg og Formidlernes øvrige hovedbestyrelse, da vi fik mulighed for at koble os på. Vi glæder os, for vi oplever åbenhed og tolerance om det organisatoriske fra vore nye partnere. Og også vores faglighed om ernæring og miljø kan få et godt forum i det nye samarbejde«, sagde hun.

De endelige beslutninger om sammenslutningen træffes til efteråret. Formidlerne har godt 800 medlemmer - hovedsagelig ansatte på social- og sundhedsskolerne samt husholdnings- og håndarbejdsskolerne. S81 har 1.500 medlemmer, der varetager specialundervisning for voksne.

tha@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ