Folkeskoleforlig
0   284

Fuld knald på evaluering

Over hele landet er skoler i gang med at udvikle deres evalueringskultur. Ofte sker det i tæt samarbejde med et center for videregående uddannelser (CVU).

Artiklen fortsætter under banneret

CVU'erne rykker ud på skolerne og tager direkte fat i lærernes undervisning. Det styrker både den enkelte lærer og hele skolens evalueringskultur.

»Det rykker mere, når udviklingen foregår på skolerne. Så kan vi tage direkte fat i de temaer, projekter og fag, lærerne arbejder med. Det skulle gerne have den effekt, at de reflekterer mere over, hvad de gør. De skal ikke først hjem og oversætte teorien fra et kursus til praksis«, sagde uddannelseschef Inger Schultz Hansen fra CVU Sjælland i Folkeskolen nummer 18/2005.

folkeskolen@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks