Anmeldelse Natur/teknologi
0   93

Sten

Lær stenene ved stranden at kende

Fakta<p>Forfatter: Ellen Merete Dyhr-Larsen</p><br /><p>ISBN: 87-7702-414-1</p><br /><p>150 kroner, 66 sider</p><br /><p>Forlag: Geografforlaget</p>

Sten omgås vi alle hver eneste dag i mere eller mindre grad. Uanset om det er granitbordpladen i køkkenet eller sandet i sandkassen, vi taler om, handler det i sidste ende om sten. I denne bog udstyres læseren med en systematik, så det bliver lettere at overskue de fremtidige besøg på stranden. Der startes med en overordnet beskrivelse af arter og former, som giver læseren en hurtig indføring i emnet. Dernæst gennemgås de forskellige arter mere grundigt med flere af de mange variationer, der findes. Bagest en skematisk oversigt over de forskellige stenarter, så man hurtigt kan danne sig et overblik. Teksten er skrevet i et forholdsvis let tilgængeligt sprog og er overalt ledsaget af billeder og tegninger, der tydeligt viser, hvad de skal, så læseren ikke er i tvivl. Bogens opbygning gør den særdeles anvendelig at tage med sig på en lille strandtur, hvorfor den varmt kan anbefales.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.448 andre er allerede tilmeldt