Anmeldelse Engelsk
0   177

Stories of Princes and Princesses / Witches

Fakta<p>Forfatter: Christopher Rawson</p><br /><p>ISBN: 87-627-0735-3</p><br /><p>178 kroner, 48 sider</p><br /><p>Serie: Flachs Young Reading</p><br /><p>Forlag: Forlaget Flachs</p>

Her er to herlige samlinger spændende historier for 3.-4. klasse. Kvaliteten af historierne er forbavsende god den korte og lette tekst taget i betragtning. Emnerne vil uden tvivl falde i de unge læseres smag. Der er mange illustrationer til støtte for forståelsen.

Artiklen fortsætter under banneret

Bag i bøgerne er der relevante gloser, men for eleverne ville det nok have været en hjælp, hvis de stod inde i teksten eller nederst på den side, hvorpå ordet står.

På de medfølgende cd'er er teksterne indtalt i to versioner. I den første er alle baggrundslyde og musik taget med, da den er beregnet til medlytning, hvor den anden er udelukkende tekst. Tempoet er rigeligt højt, hvis det skal lykkes eleverne at bruge dem til medlæsning, som det er meningen.

Bøgerne kan anvendes i sæt for hele klassen, for en gruppe, eller den enkelte elev kan bruge dem som frilæsningsbøger. Cd'erne gør, at den enkelte elev lettere kan arbejde med dem på egen hånd hjemme.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.571 andre er allerede tilmeldt