Anmeldelse

Stories of Princes and Princesses / Witches

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Her er to herlige samlinger spændende historier for 3.-4. klasse. Kvaliteten af historierne er forbavsende god den korte og lette tekst taget i betragtning. Emnerne vil uden tvivl falde i de unge læseres smag. Der er mange illustrationer til støtte for forståelsen.

Bag i bøgerne er der relevante gloser, men for eleverne ville det nok have været en hjælp, hvis de stod inde i teksten eller nederst på den side, hvorpå ordet står.

På de medfølgende cd'er er teksterne indtalt i to versioner. I den første er alle baggrundslyde og musik taget med, da den er beregnet til medlytning, hvor den anden er udelukkende tekst. Tempoet er rigeligt højt, hvis det skal lykkes eleverne at bruge dem til medlæsning, som det er meningen.

Bøgerne kan anvendes i sæt for hele klassen, for en gruppe, eller den enkelte elev kan bruge dem som frilæsningsbøger. Cd'erne gør, at den enkelte elev lettere kan arbejde med dem på egen hånd hjemme.