Debat

Cyklisten Anders Bondo

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har just læst i Folkeskolen, at Anders Bondo har meddelt, at han af hensyn til DLF's økonomi ofte cykler rundt i København. Jeg troede ikke mine egne øjne, så jeg læste det igen - det var rigtig forstået. Så fik jeg tårer i øjnene. Tusind - tusind tak til Anders Bondo - ikke mindst fordi han fortalte os det.

Svar

Selv tak!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Du henviser til en artikel i Folkeskolen, hvor journalisten spurgte ind til det omfattende medlemsbrev, som jeg sendte ud til alle medlemmerne på skolerne via tillidsrepræsentanten. Heldigvis er der mange dygtige lærere i folkeskolen, der lærer eleverne om, hvordan man ved at tage ting ud af deres sammenhæng kan fordreje betydningen af andres udsagn!

Anders Bondo Christensen, formand for DLF