0   169

De studerendes forum på nettet

Hvordan får man det bedste ud af praktikken, og hvad gør man, hvis der er uenighed i læsegruppen. Den slags spørgsmål kan lærerstuderende diskutere på forummet www.laererstud.dk. Du kan debattere folkeskolens udfordringer med andre studerende, uploade dine undervisningsforløb, så flere kan få glæde af dem, og oprette fora, som kun din egen klasse eller studiegruppe kan deltage i. Det er en bruger til bruger-side, hvor man både kan finde information og dele ud af sine erfaringer.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen