Debat

Svækket tillid til formanden

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til hovedstyrelsen i DLF: Vi har selvfølgelig fulgt med i mediedækningen af forholdene i Lærerstandens Brandforsikring (LB). Ligeledes har vi prøvet at gennemskue eventuelle bånd til Danmarks Lærerforening.

Det er med tilfredshed, vi konstaterer, at bestyrelsen i LB er gået af, og forholdene undersøges nærmere.

Med hensyn til DLF og formandens involvering i sagen føler vi os meget usikre. Vi undrer os over, hvordan man i al almindelighed og som formand for DLF i særdeleshed ikke stiller spørgsmål ved, at det lader sig gøre så hurtigt at få lejlighed i hovedstaden gennem LB.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi har med interesse læst Anders Bondo Christensens brev til foreningens medlemmer, hvor han forsøger at forklare sig omkring sin rolle i sagen. Formanden skriver blandt andet, at det ikke faldt ham ind at råde sønnerne til at takke nej til lejlighederne, fordi de fik dem hurtigt. Det kan vi måske godt følge ham i, men burde det ikke have givet formanden anledning til at undersøge proceduren omkring udlejningen?

Vi mener, at Anders Bondo Christensen burde have håndteret sagen anderledes. Og vi føler os meget usikre på, om der gemmer sig andre skeletter i skabet.

Vores tillid til formanden har lidt et gevaldigt knæk. Det er desværre konsekvensen af sagens forløb. Han er ikke sit ansvar bevidst, når han ikke føler sig foranlediget til at undersøge proceduren omkring lejlighederne. Hvis vores opfattelse er repræsentativ for medlemmerne, så bør Anders Bondo Christensen gå af som formand.

Vi vil hermed også opfordre hovedstyrelsen til at iværksætte en undersøgelse af DLF, så vores mistanke om yderligere skeletter i skabet kan afkræftes.

For 26 af 31 medlemmer af DLF ansat ved Hyllehøjskolen:

Svar

Onsdag den 11. januar deltog jeg i et medlemsmøde på Hyllehøjskolen, hvor jeg fik mulighed for at uddybe mit medlemsbrev. Jeg vil gerne takke for en god drøftelse. Da jeg forlod skolen, havde jeg en klar fornemmelse af, at tilliden til mig som formand fortsat er til stede. Det betyder meget for mig, og det skal I have tak for.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF

Powered by Labrador CMS