Araen og regnskoven er ved at forsvinde

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Stor grøn papegøje savnes .« er en kampagne, som skal give danske skolebørn viden om regnskoven og de problemer, der fører til, at den er ved at forsvinde. I nationalparken Indio Maíz i Nicaragua lever størstedelen af de 2.500 eksemplarer af arapapegøjen, som endnu er tilbage. Men både araen og regnskoven omkring parken er truet af udryddelse, og der er brug for bæredygtig udvikling, hvis de skal overleve.

Kampagnen starter den 15. januar, og fra den dato er der undervisningsmaterialer til alle klassetrin og en tegnekonkurrence på hjemmesiden www.nephenthes.dk/ara. Folkeskoler har mulighed for at få et gratis besøg af en foredragsholder.

Åbningsdagen bliver fejret med ansigtsmaling, konkurrencer og mulighed for at møde Sebastian Klein i København Zoo den 15. januar fra klokken 11 til 13.

Powered by Labrador CMS