Debat Leder
0   308

Brandærgerligt

Danmarks Lærerforening. Set i bagklogskabens klare lys begik Anders Bondo Christensen en brøler, da han rekvirerede et ansøgningsskema, så hans sønner kunne blive skrevet op til en lejlighed i Lærerstandens Brandforsikring. En brøler, fordi han ikke var opmærksom på, at LB ikke har fortalt alle forsikringstagere om lejlighederne. Men det gør ham ikke til en pamper. Bondo er ikke alene en ikke-pamper. Hans forhandlingsmodparter og alle, der har arbejdet sammen med ham, ved, at han er anti-pamper. Den kritik, der er rejst, er helt ude af proportioner. Magten er misbrugt ét sted: i LB's top.

Artiklen fortsætter under banneret

At sagen så har medført, at DLF's hovedstyrelse har besluttet at se alle administrative regler og procedurer efter én gang mere, er helt fint. Men det er brandærgerligt og urimeligt, at DLF er blevet centrum for en medieorkan på grund af fejltagelser og misbrug et helt andet sted.

-th


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks