Folkeskolens leder:

Brandærgerligt

Underrubrik

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforening. Set i bagklogskabens klare lys begik Anders Bondo Christensen en brøler, da han rekvirerede et ansøgningsskema, så hans sønner kunne blive skrevet op til en lejlighed i Lærerstandens Brandforsikring. En brøler, fordi han ikke var opmærksom på, at LB ikke har fortalt alle forsikringstagere om lejlighederne. Men det gør ham ikke til en pamper. Bondo er ikke alene en ikke-pamper. Hans forhandlingsmodparter og alle, der har arbejdet sammen med ham, ved, at han er anti-pamper. Den kritik, der er rejst, er helt ude af proportioner. Magten er misbrugt ét sted: i LB's top.

At sagen så har medført, at DLF's hovedstyrelse har besluttet at se alle administrative regler og procedurer efter én gang mere, er helt fint. Men det er brandærgerligt og urimeligt, at DLF er blevet centrum for en medieorkan på grund af fejltagelser og misbrug et helt andet sted.

-th

Powered by Labrador CMS