Debat
0   167

Ny Løn og tjenestemandspension

Nu har vi efterhånden levet med Ny Løn en del år, og den kan man mene meget om. Jeg må konstatere, at jeg på grund af den bliver en fattigere pensionist, når jeg når så langt. Før Ny Løn blev indført, blev faste løntillæg normalt på et tidspunkt konverteret til løntrin, når man ramte et nyt løntrin. Sådan er det ikke mere.

Artiklen fortsætter under banneret

KL har for et stykke tid siden udsendt en meddelelse til kommunerne, hvor man pålægger dem at være tilbageholdende med at konvertere til løntrin for tjenestemænd i den lukkede gruppe.

Det opfatter jeg som en væsentlig ændring i mit ansættelsesforhold, hvor jeg som tjenestemand har en forventning om, at der er et vist forhold mellem min pension og min slutløn. Den manglende konvertering er for mig tyveri ved højlys dag.

Som tjenestemænd skal vi optræde med den agtelse og værdighed, som stillingen indebærer. Jeg har derfor også en forventning om, at arbejdsgiveren optræder på samme vis i forhold til mig, og det gør KL ikke i dette spørgsmål.

Jeg skal derfor opfordre såvel DLF som Lederforeningen til at arbejde for, at pensionsvilkårene ikke udhules for tjenestemændene i den lukkede gruppe.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks