Anmeldelse Skønlitteratur
0   219

Væmmelig Vintergæst

Fakta<p>Forfatter: Jens Kovsted</p><br /><p>ISBN: 87-562-9501-4</p><br /><p>Illustrator: Claus Rye Schierbeck</p><br /><p>229,50 kroner, 28 sider</p><br /><p>Forlag: Forlaget Carlsen</p>

Makkerparret Kovsted og Schierbeck kommer nu med den tredje bog om Muldvarp, Rotte og Nisse. Og det er blevet en rigtig uhyggelig natbog, både i handling og i billedtone.

Artiklen fortsætter under banneret

De tre venner får nemlig besøg af en elegantier, der i uhyggelig grad minder om Dracula. Det gør Muldvarp og Nisse - og læseren - ganske utrygge, mens Rotte er mere forblændet af silkekappen og elegancen. Men de er jo også en art gnavere begge to.

Vi følger de tre venners forsøg på at finde frem til den fremmedes sande natur ved at foranstalte finurlige prøver.

Til alles - også læserens - store overraskelse viser gæsten sig nok at være vampyr, men altså en særlig og ganske ny art i de overnaturliges persongalleri: en vegetarvampyr.

Morsomt fortalt og dødlevende illustreret bog, der får alle indskolings- og mellemtrinsbørn til at forstå, at de ikke bare skal passe på deres halspulsåre, men også på deres rødbeder.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.236 andre er allerede tilmeldt