Anmeldelse Dansk
0   171

Skrivevejen 1 / Håndskrift 1

Trykbogstaver

Fakta<p>Forfatter: Marianne og Mogens Brandt Jensen</p><br /><p>ISBN: 87-23-01831-3 / 87-23-02196-9</p><br /><p>48,50 kroner, 104 sider</p><br /><p>Serie: Skrivevejen</p><br /><p>22,50 kroner, 56 sider</p><br /><p>Forlag: Alinea</p>

Praktisk anlagte øvebøger til begynderaktiviteter med det skriftlige. Tilgangen til at opdage bogstaver, ord og lyd er systematisk. Materialet forekommer velordnet og velafprøvet. "Skrivevejen" instruerer i stort omfang ved hjælp af billeder, det gør den afvekslende og klart. Det er skriftsprogets små størrelser, der arbejdes med, sjældnere sammenkædningen af disse til egentlige meningsytringer. Forfatterne tager nok munden rigeligt fuld ved at tale om, at dette er "en opdagelsesrejse i skriftsproget", men mindre kan gøre det.

Artiklen fortsætter under banneret

Den tilhørende lærervejledning er en god støtte for underviseren. Måske er tilrettelæggelsen dog lovlig fiks og færdig, så meget lidt overlades til lærerens eget initialiv.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.514 andre er allerede tilmeldt