Anmeldelse Engelsk
0   218

The MAD Teacher / Monster in the box / Mowgli learns to swim / Bugaboo

The Wicked Witch

Fakta<p>Forfatter: Cristina Ivaldi / Ruth Hobart</p><br /><p>ISBN: 87-7959-286-4 / 87-7959-287-2 / 87-7959-288-0 / 87-7959-289-9</p><br /><p>Illustrator: Massimo Sardi</p><br /><p>98,75 kroner, 32 sider</p><br /><p>Serie: Black Cat Readers</p><br /><p>Illustrator: Alfredo Belli</p><br /><p>98,75 kroner, 32 sider</p><br /><p>Serie: Black Cat Readers</p><br /><p>Illustrator: Alfredo Belli</p><br /><p>98,75 kroner, 32 sider</p><br /><p>Serie: Black Cat Readers</p><br /><p>Illustrator: Claudio Decataldo</p><br /><p>98,75 kroner, 32 sider</p><br /><p>Serie: Black Cat Readers</p><br /><p>Forlag: Maaholm Forlag / Maaholm Forlag / Maaholm Forlag / Maaholm Forlag</p>

Søde, charmerende og frække frilæsningsbøger til engelsk i 3. og 4. klasse savnes. Sådan kunne en efterlysning godt lyde, men med dette materiale har du mulighed for at imødekomme dit og elevernes behov. Oven i købet er der i hver bog vedlagt en cd, hvor teksten er indspillet.

Artiklen fortsætter under banneret

Der er foreløbig udkommet fire bøger i serien "Black Cat", som lader til at kunne blive et hit. Her kan du blandt andet møde den onde heks, der slår hovedet og bliver til en god heks. Desværre får det uoverstigelige konsekvenser, så hun er nødt til at blive ond igen. Du kan også træffe på Bagheera fra "Junglebogen", der lærer Mowgli at svømme. Vi møder desuden drengen Bobo, som bliver mobbet, men han får selvfølgelig hjælp af et enormt legetøjsmonster, der skræmmer plageånderne væk. Den sidste bog i serien handler om en lærer, som viser sig at være en robot. Hvem ved, om det er sådan, nogle små elever ser på én, når man blandt andet udsteder sine ordrer om at gøre bestemte ting i en bestemt rækkefølge.

Dette materiale giver god inspiration til børnene, som selv kan sidde og læse teksten, samtidig med at de kan lytte til cd'en.

Bøgerne er med hensyn til layout lidt forskellige, men det er dog ens for alle fire, at der er en fremadskridende handling. Desuden er der talebobler og en masse dialog, og der er fine farvebilleder som gode illustrationer til teksten.

Eleverne kan blandt andet via læsning i disse bøger få udvidet deres ordforråd inden for emnerne farver, tøj, størrelser, skolen, kroppen og dyr. Ligeledes er der mulighed for at gætte rebus, lave spil og få gang i lytteøvelser. Alt sammen aktiviteter, der appellerer til elevernes fantasi og får dem til at "udnytte bånd- og billedstøtte i forbindelse med læsning", som det foreskrives under Undervisningsministeriets trinmål i engelsk efter 4. klasse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.488 andre er allerede tilmeldt
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen